tirsdag den 18. maj 2010

Aktion mod præstestyrets moske på Vibevej


Aktion mod præstestyrets moske på Vibevej
Du bliver hermed inviteret til vores aktion imod Imam Ali Moskeen på Vibevej.
Aktionens arrangør er Fællesinitiativet Nej til Irans prestigeprojekt, en græsrodsorganisation bestående af eksiliranere i Danmark.
Vores medlemmer har forskellige politiske tilhørsforhold og forskellige trosretninger, her iblandt muslimer, sofier, zoroastrer, kristne og ateister. Vores fælles bekymring som politiske flygtninge fra Iran er, at Imam Ali Moskeen bliver et spionage- og agitationscenter for terrorregimet i Iran og dermed en trussel imod demokratiske værdier her i Danmark.
Tilsvarende moskeer i andre byer som London og Hamborg er blevet brugt som spioncentre og har givet assistance til bl.a. terroraktioner og hvervning af nye medlemmer for ekstremistiske grupper. Præstestyrets terrorister har i de sidste 30 år likvideret over 200 eksiliranere i udlandet. Disse mord er sket i lande som Tyskland, Frankrig, Østrig, England og USA og...
Justitsministeriet og Efterretningstjenesten har sovet i timen, da de blåstemplede projektet, fordi det kom fra et godkendt trossamfund. De har undladt at undersøge, hvor de 40 millioner kr. til projektet egentlig kommer fra. Borgerrepræsentationen forsøger desværre at følge trop og prøver på at fremstille projektet som et harmløst og positivt kulturelt initiativ i det københavnske multinationale miljø. Projektet har overlevet to afstemninger af samme grund og skal til endelig afstemning efter sommerferien.
Foreningen bag Imam Ali Moskeen hedder Ahl-ul-Bayt, som har mindst 68 centre rundt om i verden. Vi har dokumentationer for at deres projekter får statsstøtte og bliver dirigeret fra Iran. Foreningen Ahl-ul-Beyt er bare en del af Irans store udvidelsespolitik.
Ahl-ul-Bayt-fondens navn står i Irans årsbudget, og foreningen er en del af en verdensomspændende missionærorganisation med Ayatollah Khamnei, Irans åndelige leder i spidsen. Andre ansvarlige for organisationen er bl.a. Irans præsident, Mahmoud Ahmadinejad og to af hans ministre. Et andet prominent medlem af Ahl-ul Bayt-bestyrelsen er Ali Akbar Valayati, Irans tidligere udenrigsminister igennem 16 år og eftersøgt af tysk højesteret via Interpol for at stå bag drabet på 4 kurdiske oppositionsledere i Berlin i 1992.
Fællesinitiativet ønsker med denne aktion at advare alle danske politikere om konsekvenserne af at bygge en stormoske i København. Samtidigt ønsker vi, at borgerne i Danmark og især i lokalområdet involverer sig i diskussionen af projektet.
Vi håber at borgerne i København og Nordvest møder op til vores fredelige aktion.
Tid: Lørdag d. 22. maj kl. 15-16
Sted: Vibevej 25-27, KBH NV
Kontakt: www.vibevej25.dk eller: Hussein Ferdowsipour :30251592 og Lilla: 41280793
Slogan: Nej til fascister! Nej til islamister! Nej til racister! Nej til terrorister!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar