fredag den 15. april 2011

Pressemeddelelse: I fælles kamp Mod Irans Prestige Projekt: Stormoské på Vibevej

I fælles kamp mod Irans Prestige Projekt: Stormoské på Vibevej

Efter halvanden år med adskillige møder med Københavns Borgerrepræsentation og folketings-politikere, lykkedes det Fællesinitiativet mod Irans Prestige Projekt at samle begge fløje. Venstre- og højrefløjen er nu samlet, om at kræve en nærmere undersøgelse af Imam Ali moskeen i Nordvest-kvarteret. Det er meget glædeligt, at alle partierne undtagen Enhedslisten finder det nødvendigt, at undersøge pengestrømmene og forbindelsen til det iranske præstestyre.

Fællesinitiativet mod Irans Prestige Projekt ser frem til, at de ansvarlige ministre overtager opgaven, og sætter en grundig undersøgelse i gang. Initiativet vil blive ved med at samle dokumentationer og vil være til rådighed, hvis politikerne har brug for yderligere informationer.

Det er en historisk alliance i dansk politik om sådan et emne, og vi er glade for at vi har været med til at danne rammerne om det.
Vi er i Fællesinitiativet meget bekymrede for konsekvenserne af, at det totalitære regime i Iran får en stor base i Danmark: For os set er dette problem et nationalt anliggende på tværs af politiske partier.

Vi har længe dokumenteret, at moskeen bliver dirigeret af den iranske shariastat med ayatollah Khamenei som den øverste leder. Moskeen er et led i Irans agressive udenrigspolitik og en trussel imod Danmarks sikkerhed, fredelig sameksistens og demokratiske værdier, samt for regimets politiske og religiøse modstandere.Hussein Ferdowsipour
Tlf: 30 25 15 92

Jaleh Tavakoli
Tlf:24 69 28 55Fællesinitiativet er tværpolitisk, og vi har medlemmer med vidt forskellig etnisk og religiøs baggrund.
Hjemmeside: www.vibevej25.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar